Главная » 2014 » Жовтень » 7 » Потіє скло - як цьому запобігти.
15:43

Потіє скло - як цьому запобігти.

Усунення запотівання металопластикового вікна:

Є багато причин і факторів які впливають на запотівання скла.

Для запобігання цього у вікнах використовують енергозберігаючий скло-пакет – але нажаль не завжди все залежить від самого скло-пакета.

Металопластикові вікна на відміну від дерев’яних є герметичні тому на сам перед в будинку повинна бути хороша вентиляція, також у вікно встановлюють провітрювачі - Airbox який забезпечує постійний потік повітря.

Схема :

Заміною Airbox, може стати провітрування кімнати, щодня на 10-15 хв.Що не є зручно у зимку ,через такі фактори як - Протяг,Шум з вулиці і Втрата тепла.

Буває так,що навіть виконуючи всі перечисленні вище пункти не дають результату і проблема залишається.

Додаткові дії для запобігання запотіванню :

Також для запобіганню утворення конденсату є утеплення відкосів, якщо відкос погано зароблений чи не утепений у пустоти з вулиці проникає холодне повітря а з кімнати в свою чергу проникає тепле повітря,що і дає утворенню конденсату.У різні пори року це впливає на вікно - його запотівання,промерзання у зимку а також при великій вологості є можливість утворення Грибка що сказується на здоровю людини.

Багато виробників металопластикових вікон використовують Дренажні отвори  для відводу води яка утворюється при конденсаті. Дренажна система дозволяє утвореній воді скочуватися по спеціальних каналах в фальц рамі, звідки вона виводиться за допомогою водовідвідних шліців. Крім того, дренажні отвори забезпечують провітрювання внутрішніх порожнин стулок і рами, що зменшує шанси утворення конденсату у рамі

Для кращого ефекту у підвіконні вирізаються отвори для встановлення решіток.Якщо підвіконня широке і перекриває всю батарею від цього порушується циркуляція повітря а також можливість утворення конденсату між вікном і підвіконня.

Багато хто з жінок обожнюють вазони і розташовують на підвіконні квіткові горщики.Це велика ймовірність випадання конденсату, як відомо рослини виділяють вологу. Щоб запобігти залишкам вологи просто приберіть горщики з підвіконня або частіше провітрюйте кімнати.

 



Категория: Віконні аксесуари | : 2958 | Теги: Усунення, запотівання скла, причини | Рейтинг: 3.0/2
Новини
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]